Minőségeink

Ing. Vojtech DÚL    A cég alapító profilja - Dúl Béla

Szül. 1959-ben Rozsnyón (Rožňava) Szlovákiában.
1983-ban A Budapesti Műszaki Egyetem villamosmérnöki karán oklevelet szerzet. 
1983-tól - 1995-ig a Szlovák Távközlési Vállalat Keletszlovákiai részlegének vezető mérnöke. 
1985 - 1987 Postgraduálius tanfolyam a Pozsonyi Műszaki egyetemen: A távközlési szolgáltatások javítása. 
1987 - 1989 Postgraduálius tanfolyam a Zsolnai Műszaki Főiskolán : Adatátvitel. 1992 - tanulmányi út, München, 1993 - London. 

1992-től munkatársa a Dale Carnegie Training® and Leadership Institute (USA). Részt vesz a Prágai és a Budapesti irodák képzésében és tevékenységében. 
1995-ben sikeres oktatói vizsgát tesz Prágában. Ebben az évben alapítja a Dale Carnegie Professional Training® Present by Leadership Instute of CR & S a szlovákiai irodáját kassai székhellyel. 
1995-től - 1998-ig ügyvezető igazgatója és egyetlen akkreditált oktatója a Dale Carnegie Training® cégnek Szlovákiában. Tanít Magyarországon és Csehországban.

1997 - 1998 elvégezte az EXECUTIVE EXCELLENCE PROGRAM-ot (Generative Leadership Group, Center for Management Design - Kalifornia, USA). 

1998-től alapítója, oktatója és ügyvezető igazgatója a GENERATÍV cégnek. 

Tanfolyamaink segítik a résztvevőket személyes, üzleti, igazgatási, ügyfélszolgálati kapcsolataik fejlesztésében, s így egyszerre szolgálják az egyén és az általa képviselt cég érdekeit. Fontosnak tartjuk azt, hogy képzésünk pozitív hatásai azonnal érzékelhetők, ugyanakkor hosszú távon megmaradnak. Kurzusainkat tehát magánembereknek, kis-, közép- és nagyvállalatoknak, szervezeteknek egyaránt ajánljuk. A program a csoporttagok aktív közreműködésére alapul. Ehhez a megfelelő nyitottság és nagyfokú motiváltság kialakításán át vezet az út. 
A foglalkozások témaköreit, a különféle technikákat a résztvevők nem csak a csoportmunka során, hanem a gyakorlati életben is alkalmazzák, s tapasztalataikról, sikereikről a következő alkalommal beszámolnak. 
A tanfolyamok tehát nem előadássorozatok. A foglalkozások pergő ritmusúak, s ebben a csoporttagok aktív szerepet játszanak: beszélgetések, viták, barátságos versengések során gyakorolnak be különféle probléma-megoldási, kommunikációs, üzleti és döntéshozatali technikákat.