Kurzusok

A kurzus az egyén fejlődésének számos területét hangsúlyozza.

A kurzus időpontja: 
megegyezés alapján

Ezen a tanfolyamon a résztvevők megismerkednek a legmodernebb tárgyalástechnikákkal, elsajátítják a hatékony üzletkötés alapelveit. A gyakorlatok során felfedezik "rejtett" képességeiket, illetve konkrét módszereket kapnak arra, hogyan lehetnek hatékonyabbak.

A Program fő célja, hogy az üzletkötők, ill. üzleti vezetők hatékonyságát javítsa és az ehhez szükséges üzleti ismeretek és készségek továbbfejlesztésével a cég forgalmát növelje.

A kurzus időpontja: 
megegyezés alapján

A program célja segíteni a résztvevőt, hogy egyénisége tükröződjön mondanivalójában és ezáltal sokkal meggyőzőbb legyen. Tökéletesíteni azokat az eszközöket, amelyek ráirányítják a figyelmet egy hatásos előadásra és fejlessze ezek tudatos használatát.
A cégek belső szervezeti és - talán még fontosabban - külső megítélését a döntéseken kívül, illetve azokkal együtt a szervezet kulcspozícióban levő munkatársai alakítják. Ezen munkatársak a vállalat image-nek kialakítása, valamint a hagyományok átadásának kapcsán nagyon fontos szerepet játszanak.

A kurzus időpontja: 
megegyezés alapján

Ezt a szemináriumot azoknak a professzionális szakembereknek ajánljuk, akik jelenleg is vezető beosztásban vannak. A Program fő célja, hogy a szervezet hatékonyságát javítsa és az ehhez szükséges vezetői készségek továbbfejlesztésével a cég kulcsembereit ellássa.

A kurzus időpontja: 
megegyezés alapján